ÚJ KOR KLUB
"LEGYEN FÉNY A LELKEDBEN, SZERETET A SZÍVEDBEN!"

Keresés a honlapon


Szavazás
BELÉPÉS
Azonosító:

Jelszó:

Elfelejtett jelszó
RegisztrációOlvasóink írták
- 2010.06.26.

Szemezgetés a köszöntőkből: Három évesek lettünk!

Sokáig olyan helyen dolgoztam, ahol nagyon sok természetgyógyászattal és ezotériával foglalkozó előadás vált életem részévé.A létem fontos része volt mindez, teljesen más lettem, de nem tagadhatom azt sem, hogy nagy csalódás volt, hogy nagyon-nagyon ritkán láttam arra példát, hogy előadóink az életben is azt képviselték, úgy élték a napjaikat, ahogy "hirdetett hitük" szerint elvárható lett volna...Téged ugyan nem ismerlek személyesen, de az a munkássság, amit itt látok, kivívta őszinte tiszteletemet. Köszönöm Neked ezt a kivételt erősítő példát/ is/!
...Isten fizesse meg Neked mindezt úgy, ahogy számodra és minden érintett számára a legszeretteljesebb...
Irén

Sok szeretettel gratulalok a harmadik evfordulohoz.
Gondolatban atolellek es szivem meleget kuldom Feled. Koszonom, hogy vagy nekunk es faradsagot nem kimelve taplalsz bennunket azzal a sok szeretettel, ami Toled jon. Isten aldjon meg erte.
Emőke - Kanada

Százszor megkérdezem magamban: ki vagy Te? Honnan ez a mérhetetlen szeretet amit naponta adsz nekünk.
Köszönöm, hogy megtaláltalak. Idős korom bearanyozója vagy. Áldjon meg az Isten.
Gizella

Arra gondoltam, ezúttal talán kifejezőbb lesz, ha egy kedvenc idézetemmel köszönöm meg mindazt, amit tőled kaptam és kivánok NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT:
"Csak akkor lélegzünk szabadon, ha egy rajtunk kivül álló közös cél köt össze testvéreinkkel. Ilyenkor ráeszmélünk, hogy szeretni nem annyit jelent, mint egymás szemébe nézni, hanem azt jelenti: együtt nézni ugyanabba az irányba." (Saint-Exupéry)
Judit - Székelyudvarhely

...ezer köszönet ezért a nagyszerű oldalért, amivel ebben a nyomasztó és zűrzavaros világban FELDOBSZ minket naponta. Büszke és boldog vagyok, hogy ennek a szépségnek a része lehetek és már 2 ÉVE. Majdnem kezdettől, de így is NAGYSZERŰ .Sok-Sok SZERETETTEL:Erzsi Kanadából

tovább

Statisztikák
- 2008.06.03.

tracker
jelenlévő látogatók

2008. március 2-től Ezoterika-filozófia

2008.01.11-től-Magán oldalak
Webtop
2008.1.20-tól-Egészség
LINKTAR.HU
2008.1.22-től-Természet

2008.01.11-től-Egészség, életmód
OSHO

"HA ENGEM HALLGATSZ, AKKOR MEGTESZED AZ ELSŐ LÉPÉST AZ ÚJJÁSZÜLETÉSED FELÉ. TEHÁT EZ NEM EGY FILOZÓFIA, AMIT MAGADRA ÖLTHETSZ, MINT EGY KABÁTOT, S AZTÁN HENCEGHETSZ BENNE. ÉS NEM IS DOKTRINA, AMIBEN VIGASZT TALÁLSZ GYÖTRŐ KÉRDÉSEIDRE.

NEM, AZ ÉN ÜZENETEM NEM VALAMI VERBÁLIS KOMMUNIKÁCIÓ - ENNÉL SOKKAL KOCKÁZATOSABB, NEM EGYÉB, MINT HALÁL ÉS ÚJJÁSZÜLETÉS."

Osho
Sohasem született,
Sosem halt meg,
Csak látogatást tett a Föld bolygón
1931. december 11. és 1990. január 19. között.


Szerették és gyűlölték: tanító? filozófus?

OSHO

A XX. század legizgalmasabb, legvitatottabb tanítója

Elolvasom>>


OSHO videók


Ezen az oldalon OSHO-ról láthatsz videófelvételeket.
Egy különleges ember különleges ereje, tisztasága.

Kattints ide>>>


OSHO MEDITÁCIÓK

OSHO teljesen újszerű meditációs technikákat dolgozott ki a nyugati ember számára. Lényege a belső ellazulás és a test teljes felszabadítása.


KATTINTS IDE>>>


A jóról és a rosszról

"Vannak emberek, akik abból élnek, hogy mindig találnak benned valami rosszat, az üzletük sikerének titka, hogy találnak benned valami problémát, amit ki kell javítani. Nem tudnak elfogadni úgy, ahogy vagy, ideálokat, ideákat, ideológiákat adnak és bűntudatot ébresztenek benned, hogy hitványnak, tisztátalannak érezd magad. Hitvány alaknak fogod tartani magad, és annyi belső vádat építenek ki benned, hogy a szabadságnak a jelentését is elfelejted." (Osho)

A teljes szöveghez kattints ide>>>Vélemények Osho munkássságáról

OSHOt 21 ország deportálta, Amerikában bebörtönözték és megmérgezték, Indiában lehetetlenné akarták tenni a működést.
Oshot és közösségét 1994-ben rehabilitálták. Poona a világon az első város, amelyik nyilvánosan, ünnepélyes keretek között üdvözölte és méltatta Osho életművét. A fényes ünnepély a királyi palotában volt, és egy híres indiai filmsztár - Shri Dilip Kumar -nyújtotta át a "Poona büszkesége" kitüntetést Osho titikárának -az előzmények ismeretében pedig ez egyenesen hihetelenül hangzik.
Az Amerikai Egyesült Államok egyik legtekintélyesebb kiadója, a St. Martin's Press jó pár Osho könyvet gondozásba vett; a Sony Music Osho audio előadásokat ad ki.

"Osho egy megvilágosodott mester, aki minden lehetőséget megragadva azon dolgozik, hogy az emberiséget átsegítse a tudat fejlődésének ezen a nehéz szakaszán."
(A Dalai Láma)

Osho brilliáns meglátásai áldás azok számára, akik tapasztalati tudást szeretnének szerezni az emberi lény eredendő Valódi Belső Képességeihez."
(Dr. Deepak Chobra)

"Teljesen elbűvölőek Osho könyvei"
(Fellini)

"Osho az egyik legrendkívülibb szónok, akit valaha hallottam."
"Előadásai és beszédei hihetetlen módon inspiráltak engem (és sok millió mást) az egyéni evolúció útján. Jelenléte olyan számunkra, mint egy barlangzúgás: ébredj, ébredj, ébredj..."
(James Coburn)

Osho kétségkívül a pszichoanalítika és ugyanakkor a gyakorlato pszichoterápia mestere volt. Egy kivételes intelligencia, egy hipnotikus személyiség, egy magával ragadó szónok pédaadó bátorsággal...minden idők egyik legtermékenyebb kommunkikátora."
(The Independent)
(Bernard Levin-The Times)


OSHO: A FESZÜLTSÉGRŐL ÉS AZ ELLAZULÁSRÓL

"Az egész múltad ott lebeg körülötted befejezetlenül, mert semmit sem teljességgel éltél meg, mindenen csak valahogy túljutottál, csak egy részét élted át, csak úgy-ahogy lagymatag módon. Hiányzott az intenzitás, a szenvedély. Mindent úgy csináltál, mint egy holdkóros, mint egy alvajáró. Ezért a múlt kísért, a jövő pedig félelemmel tölt el. És a múlt és a jövő között ott van összezúzva a jelened, az egyetlen valóság.

A lazítást a felszínnel kell kezdeni. Az első lépés a test ellazítása. Jusson eszedbe a tested figyelése, amilyen gyakran csak lehet. Mindig figyeld, hogy nincs-e feszültség valamelyik testrészedben: a nyakadban, a fejedben, a lábadba… Lazítsd el magad tudatosan. Irányítsd figyelmedet arra a testrészedre, és beszéld rá a testrészedet, mondd neki szeretettel, hogy „lazulj el”.

A teljes szöveghez kattints ide>>>


MANDALÁK

Mandalák, a segítő erők

Megtekintésükhöz kattints ide>>>


Készítsd el saját mandaládat!

Kifesthető mandalák
Kattints ide>>>Újdonságok, érdekességek. Iratkozz fel a hírlevelemre!

Vezetéknév

Keresztnév:

E-mail cím:


Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot
A világon nem a tudomány, a szeretet művel csodákat.

Honlapkészítés